Ekipe kluba
MLAĐI PIONIRI
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

O NAMAKOŠARKAŠKI KLUB PARTIZAN REBA

Postoji od 1995. godine i deo je omladinskog pogona KK Partizan-a. Klub je osnovan na inicijativu jednog od najuspešnijih košarkaških trenera, legende YU i internacionalne košarke – Borislava Rebe Ćorkovića.


TAKMIČARSKE SELEKCIJE

Osnovna delatnost kluba je obuka i treniranje mlađih pionirskih, kadetskih i juniorskih takmičarskih selekcija, a talenti se afirmišu i šalju na dalja usavršavanja.


ŠKOLA KOŠARKE

Posebno mesto među aktivnostima zauzima škola košarke u kojoj najmlađi uče osnove igre i napreduju - učesnici su mini basket lige, kao i brojnih prijateljskih turnira. U želji da sport približi što većem broju dece, klub je najmlađim polaznicima omogućio da treninge pohađaju besplatno.


TRENERI

Trenerski kadar je mlad i ambiciozan, koji radi prema metodama najboljih domaćih trenera.


OPŠTE SPORTSKO OBRAZOVANJE

Pored osnovnih aktivnosti, posebno se obraća pažnja na opšte sportsko obrazovanje i sportski duh članova, te se aktivnosti šire i na posete utakmicama i sportskim događanjima, pripreme, putovanja, durženja, kao i učestvovanje na mnogobrojnim turnirima.


CILJ

kluba je da se popularizuje ljubav prema sportu, kao i da doprinosi razvoju kvaliteta košarkaške igre na našim prostorima.

Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.